5 september 2020
16:00

Djurgårdens IF FF 3

Referat: Ängby IF 1 - Djurgårdens IF FF 3

Eftermiddagens match slutade med seger 2-0 efter en ganska jämn match mot Ängby, där våra tjejer ändå förde spelet, hade mest boll och skapade flest chanser. India och Stina delade på målvaktsarbetet och gjorde båda lysande insatser. India fixade ett par fina räddningar i första halvlek och Stina stod för en helt fenomenal benparad i andra halvlek. Som sagt hade vi ett stort spelövertag och vi skapade många halvchanser. Bland annat slog Louise många fina hörnor som dock inte resulterade i mål denna gång. Ängbys målvakt var mycket bra matchen igenom, räddade flera frilägen och höll siffrorna nere. Ledningsmålet kom dock tillslut i mitten av första halvlek när Sophie L, snyggt framspelad av Moa, stod för ett mycket fint avslut. Andra halvlek fortsatte som den första och tjejernas spelövertag var stundtals kraftigt. I ett av många fina anfall spelade India in bollen från högerkanten och den letade sig ända fram till Eleonor på vänstersidan som fick på ett mycket välplacerat skott invid stolpen, 2-0. Tillslut en mycket välförtjänt seger!